+45 97 93 60 29

aj@midtthyel.dk

Vilhelmsborgvej 21, 7700

Ved Parken 21, 7752 Snedsted

24/7 Vagttelefon: 97 93 60 29

Solceller

Med solceller laver du din egen energi

Det har aldrig været nemmere at producere sin egen CO2-neutrale energi. Fordelene er mange, og hos Midtthy El kan vi hjælpe dig med at udnytte naturens egen solenergi og desuden spare penge på elregningen.

 

Miljøvenlig energi for alle

Hos Midtthy El formår vi at installere løsninger, der ikke forstyrrer arbejdsgangene eller i dagligdagen. Det skal nemlig ikke være besværligt at etablere eller vedligeholde miljøvenlige energikilder. Vores dygtige medarbejdere sørger for den nødvendige service i forbindelse med både installering og vedligeholdelse, så du mærker mindst muligt til omlægningen. Vi har omkring 300 solcelleanlæg i drift, som vi servicerer omkring Snedsted. Det giver os stor erfaring på området, og vi står derfor også parate til at rådgive og besvare alle dine spørgsmål – også efter etablering.

 

Der er god økonomi i at lave sin strøm selv. Det gælder specielt for virksomheder i brancher, der bruger mange KWh. Erhverv, som beskæftiger sig med industri og produktion, kan især mærke forskel på elregningen efterfølgende. Derudover vil etablering af solcelleanlæg bidrage til en lokal- og miljøbevidst virksomhedsstrategi.

 

Den gode forretning i solcelleanlæg består i at vælge en udgave, der passer til ejendommens forbrug. Vi stiller vores store erfaring på området til rådighed fra opgavens start, således at du opnår det bedste resultat. Desuden hjælper vi med at informere omkring de rette tilskud og lignende. Solcelleanlæg øger desuden værdien af din bolig – i nogle tilfælde med helt op til tre procent. Det betyder i gennemsnit en stigning på mere end 50.000 kroner i boligens salgspris.

 

Kontakt os i dag

Vil du vide mere omkring dine muligheder for at generere din egen CO2-neutrale energi? Du er yderst velkommen til at kontakte os på telefon 97 93 60 29 for yderligere information omkring solceller – vi besvarer med glæde alle dine spørgsmål.


Kontakt os