PRIVAT

Har du brug for en elektriker?

Uanset om vaskemaskinen er stået af, ladestationen til den nye el-bil skal opsættes, lyset driller eller andet, så er vi klar til at hjælpe. Hos Midtthy EL har vi erfaringen og kompetencerne til at håndtere alle typer af el-opgaver hurtigt, professionelt og effektivt.

Vi tilbyder bl.a.:

  • El-installation: Uanset om det er mindre reparationer eller større installationer i hjemmet, er vores dygtige team af elektrikere klar til at hjælpe.

  • Hvidevarer: Har dine hvidevarer brug for reparation eller har du brug for nye? Vores specialister håndterer alt, så du kan få mest muligt ud af dine apparater.

  • Varmepumper: Optimer dit hjem med energieffektive varmepumper. Vi tilbyder installation, service og reparation, så du altid har den rette temperatur.

  • Solcelleanlæg: Gør en forskel for miljøet og din elregning med vores solcelleløsninger. Vi designer, installerer og vedligeholder solcelleanlæg, der passer til dine behov.

Døgnvagt – Vi er altid klar til at hjælpe:

Vores kundeservice stopper ikke ved normal arbejdstid. Midtthy EL tilbyder døgnvagt, så du kan få hjælp, når du har brug for det. Har du akut brug for assistance, så ring til vores døgnvagt.

Vælg Midtthy EL som din foretrukne elektriker.

Døgnvagt:

icons8-denmark-map-100

VI HØRER HJEMME I THY

Midtthy EL hører hjemme i Koldby og Thisted i Thy og opererer i store dele af Jylland.

icons8-group-100

Til private og erhverv

Midtthy EL leverer løsninger til både privatpersoner og erhverv - ingen opgave er for stor eller lille.

icons8-time-100-2

Rig på erfaring

Midtthy EL har eksisteret 2007, hvorfor vi har masser af erfaring til dit projekt.

logo2