+45 97 93 60 29

aj@midtthyel.dk

Vilhelmsborgvej 21, 7700

Ved Parken 21, 7752 Snedsted

24/7 Vagttelefon: 97 93 60 29

Varmepumper

Varmepumper forbedrer dit indeklima

Varmepumper indgår ganske naturligt i en miljøvenlig husstand. En sådan installation viderefører nemlig varme fra luften og jorden. Det kan varme din ejendom med blot en fjerdedel af den elektricitet, som tilsvarende ville kræve med almindelig elvarme.

 

Hos Midtthy El fører vi markedets bedste produkter, så vi kan levere de bedste løsninger. Vi leverer følgende typer af varmepumper:

  • Luft-til-luft varmepumpe
  • Jord-til-vand varmepumpe
  • Luft-til-vand varmepumpe

 

Hvilken type, der passer til dit behov, kan vores dygtige medarbejdere rådgive omkring. Vi har desuden indgående kendskab til Sydfyn, og kender til de lokale forhold i forbindelse med installation og valg af varmepumpe.

 

Få styr på varmepumperne

En luft-til-luft varmepumpe kan være en god investering. Du får et godt indeklima og der er besparelser med op til 50% på energien. Denne fungerer ved at hive varmen ud af ude-luften via anlægget. Desuden kan luft-til-luft varmepumpen også fungere omvendt, således at den har funktion som airconditionanlæg.

 

Jord-til-vand varmepumper henter varmen via en slange, der er gravet omkring én meter ned i jorden uden for huset. Jordvarmen overføres herefter via en varmeveksler. Denne løsning er yderst effektiv, men den er også dyrere end luft-til-luft varmepumpen. Slangen kan også anvendes i en sø, hvilket er billigere end i jorden. Etablering af jord-til-luft varmepumper kræver desuden tilladelser, som vi naturligvis varetager indhentning af.

 

Luft-til-vand varmepumper bruger den luft, som allerede er i rummet eller udendørs til at producere mere varme. Den fungerer næsten på samme vis som jord-til-vand varmepumpen, men kræver ikke så meget plads, da den henter varmen i luften.

 

Kontakt os for mere information

Der er en række forhold omkring dit hus, som du bør inddrage i beslutningen, når du skal vælge imellem varmepumperne. Hos Midtthy El stiller vi gerne vores ekspertviden på området samt indgående kendskab til lokalområdet til rådighed. Du er yderst velkommen til at ringe på telefon 97 93 60 29, hvis du har spørgsmål.


Kontakt os