+45 97 93 60 29

aj@midtthyel.dk

Vilhelmsborgvej 21, 7700

Ved Parken 21, 7752 Snedsted

24/7 Vagttelefon: 97 93 60 29

LED-belysning

Spar på energiomkostningerne med fremtidens belysning

Der er penge at spare og tilskud at hente, hvis du udskifter dine pærer eller lysstofrør til LED.

 

Hos Midtthy El tilbyder vi udarbejdelse af en grundig rapport på området. Vi kommer og laver en gennemgang af dine belysningsanlæg. Med udgangspunkt i denne udarbejder vi en rapport, hvori mulighederne for udskiftning til LED klargøres. Denne indebærer desuden konkrete informationer om tilskud og fradrag. Dette beregnes ud fra mængden af energi, som spares, når der konverteres fra almindelig pærer eller lysstofrør til LED. Vi varetager naturligvis de praktiske opgaver i forbindelse med indhentning af tilskud.

 

Oplev fordelene i dit hjem eller på din arbejdsplads

I flere tilfælde har udskiftning til LED-belysning nedsat strømforbruget med helt op til 50%. Hertil kommer, at disse pærer har længere levetid end andre og tilbydes i alle regnbuens farver. Vi tilbyder desuden LED-pærer til alle slags fatninger.

 

Et stigende antal hjem og virksomheder udnytter fordelene ved LED-belysning. Denne pæreform giver eksempelvis mulighed for at styre farvetemperaturen og lysstrømmen, så du altid har en behagelig belysning i stuen eller på kontoret. Desuden bidrager det lave energiforbrug både til en lavere energiregning og en grønnere verden, hvorfor også Energistyrelsen anbefaler denne pæreform. Det er bl.a. den høje fleksibilitet og de lave energiomkostninger, der får branchen til at anbefale LED.

 

Kontakt os for mere information

Ved at skifte blot 5 halogenpære til LED kan du spare 300 kroner om året. Kontakt os på telefon 97 93 60 29 i dag og hør nærmere om dine muligheder for at spare på miljøet og pengepungen ved fremtidens belysning! 


Kontakt os