+45 97 93 60 29

aj@midtthyel.dk

Vilhelmsborgvej 21, 7700

Ved Parken 21, 7752 Snedsted

24/7 Vagttelefon: 97 93 60 29

Energioptimering

Let dine omkostninger med energioptimering

Energi spiller en vigtig rolle i vores hverdag - både privat og på arbejde. Ofte kan private og kommercielle ejendomme dog spare penge ved energioptimering. Hos Midtthy El har vi den nødvendige viden på området, så vi kan rådgive og levere de bedste løsninger til dig.

 

Energioptimering indebærer bl.a. udskiftning af apparater og udstyr, der ikke længere er tidssvarende samt opsætning af energieffektiviserende systemer. Det kan eksempelvis være LED-belysning, varmepumper eller solceller. Sådanne tiltag kan lette din brug af energi og din pengepung. Et stadig stigende antal danske husstande og virksomheder investerer i dag i energioptimering, og du kan også opnå ovennævnte fordele.

 

Energioptimering uden besvær

Det skal ikke være besværligt at blive mere miljøvenlig. Vi forstår, at grønne tiltag ikke skal optage unødig tid eller forstyrre arbejdsgangene på din arbejdsplads. Derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde kyndig rådgivning, der bunder i sund dialog fra opgavens begyndelse. Vi tilgår enhver opgave med høj professionalisme, så uanset om du ønsker energioptimering i en stor virksomhed eller i et lille hjem, kan du forvente stort engagement fra vores side. Enhver energioptimering uanset størrelse gavner miljøet, og kan gøre en forskel i din økonomi. Alle vores medarbejdere har desuden indgående kendskab til lokalområdet omkring Snedsted, og vi kan inddrage denne viden i vores vurderinger.

 

Vi går langt for at skabe et mere miljøvenligt lokalmiljø, der gavner både beboere og erhvervsliv. Du kan eksempelvis finde solcelleanlæg på taget af bl.a. Dagli´Brugsen i Spentrup. Dette er blot ét eksempel på vores engagement i forbindelse med at bringe den grønne energi ind i dagligdagen, og vi arbejder hårdt på at udbrede lignende projekter. Husk, du kan desuden følge med i vores arbejde på Facebook.

 

Kontakt os i dag

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har spørgsmål. Du er yderst velkommen til at kontakte os på telefon 97 93 60 29, så kommer vi gerne forbi til en snak.


Kontakt os